Loading...
 Start Page

Πολιτική Απορρήτου

Εφαρμόζουμε το Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (σύμφωνα με το Ν. 2472/1997) και οποιεσδήποτε πληροφορίες μας παρέχετε παραμένουν απόρρητες και ασφαλείς, με τρόπο απολύτως σύμφωνο με τις προβλέψεις της σχετικής νομοθεσίας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα www.olympion-rehab.com χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε εκτέλεση των υπηρεσιών που επιλέγει ο χρήστης της ιστοσελίδας. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες διωκτικές και δικαστικές αρχές, εφόσον το ζητήσουν αλλά πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τα προσωπικά δεδομένα που δίνει ο χρήστης της ιστοσελίδας

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (την ηλεκτρονική του διεύθυνση, Ονοματεπώνυμο) μόνο όταν προχωρήσει σε συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη είναι απόρρητες και χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με τις μονάδες μας. Οι μονάδες μας  δεν αποκαλύπτουν, μεταβιβάζουν, παραχωρούν ή ανταλλάσσουν προσωπικά δεδομένα πελατών τους, εκτός εάν αυτό επιβάλλεται από τον νόμο ή από δικαστική απόφαση.

Cookies

Στην Ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε «cookies», μια τεχνολογία που αποθηκεύει δεδομένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργικές δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου σας (browser). Τα Cookies σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης. Αυτό μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε στην Ιστοσελίδα μας κατά τρόπο αποδοτικό την υπηρεσία που προσφέρουμε και να παρακολουθούμε την συμπεριφορά των επισκεπτών του Ιστοτόπου. Η www.olympion-rehab.com χρησιμοποιεί τα Cookies για να παρέχει στους χρήστες/συνδρομητές πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας.

  • Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο.
  • Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο της olympionmxa.gr.
  • Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google, Google

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον Browser σας, να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.

  • www.olympion-rehab.com δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ. αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google, ενσωμάτωση του Διαχειριστή καμπάνιας Doubleclick και αναφορές δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων).
  • Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google.

Εδώ βρίσκονται οι διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης του Google Analytics για τον ιστό.

Η  www.olympion-rehab.com συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες και:

  • Η www.olympion-rehab.comκαι τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις κάποιων χρηστών στον ιστότοπό της.
  • www.olympion-rehab.com και οι τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την εκτέλεση αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εμφανίσεις των διαφημίσεών της www.olympion-rehab.com, άλλες χρήσεις υπηρεσιών διαφήμισης και οι αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων και υπηρεσίες διαφήμισης σχετίζονται με επισκέψεις στον ιστότοπό της www.olympion-rehab.com
  • www.olympion-rehab.com δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics.

ΟΛΥΜΠΙΟΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ

  Πιθάρι Ακρωτηρίου, Χανιά
ΤΚ 73100 
  +30 2821110200

  rehab@olympion-group.com
  info@olympionchanion.gr

Πολιτική Ποιότητας ΚΑΑ Χανίων

ΟΛΥΜΠΙΟΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

  Βόλου & Μειλίχου, Κάτω Συχαινά 
ΤΚ 26443  
  +30 2611100600

  rehab@olympion-group.com
  info@olympion-sa.gr

Πολιτική Ποιότητας ΚΑΑ Πάτρας

ΟΛΥΜΠΙΟΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

  Πεδινή Ιωαννίνων, Ιωάννινα 
ΤΚ 45500
  +30 2651113300

  rehab@olympion-group.com
  info@olympionioanninon.gr

Πολιτική Ποιότητας ΚΑΑ Ιωαννίνων

ΟΛΥΜΠΙΟΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

  Αγναντερό, Καρδίτσα
ΤΚ 43061  
  +30 2441102100

  rehab@olympion-group.com
  info@olympionthessalias.gr

Πολιτική Ποιότητας ΚΑΑ Θεσσαλίας

      

Login / Sitemap

© Copyright 2019 Olympion Rehab